Skip links

Dhome dite 3

Mobileria Rilindi

Dhome dite 3

Armchair (single sofa) : 1.15cm x 90cm
2-Seater Sofa : 1.65 x 90cm
3-Seater Sofa: 2.35cm

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhome dite 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kjo uebfaqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të internetit.

Në Rilindi Furniture, ne i jemi përkushtuar krijimit të pjesëve të bukura dhe funksionale për shtëpinë për më shumë se 20 vjet. Ekipi ynë i mjeshtrit dhe stilistëve të aftë punojnë së bashku për t’ju sjellë mobiljet më cilësore me një çmim të përballueshëm.

Kontakti

Telefoni: +383 44 637 235​

Emailinfo@mobileria-rilindi.com​

Adresa: Ferizaj, Kosovë

Orari i punës: Hënë-Shtunë 9:00am-6:00pm.