Skip links

Politika e rimbursimit dhe kthimit

Mobileria Rilindi

Përmbledhje

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit zgjat 30 ditë. Nëse kanë kaluar 30 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë një rimbursim ose shkëmbim të plotë.

Për t’u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Duhet të jetë gjithashtu në paketimin origjinal.

Disa lloje mallrash përjashtohen nga kthimi. Mallrat që prishen si ushqimi, lulet, gazetat ose revistat nuk mund të kthehen. Ne gjithashtu nuk pranojmë produkte që janë mallra intime ose sanitare, materiale të rrezikshme ose lëngje ose gazra të ndezshëm.

Artikuj shtesë të pakthyeshëm:

  • Kartat e dhuratave
  • Produkte softuerike të shkarkueshme
  • Disa artikuj shëndetësorë dhe të kujdesit personal

Për të përfunduar kthimin tuaj, ne kërkojmë një faturë ose vërtetim blerjeje.

Ju lutemi, mos ia ktheni blerjen prodhuesit.

Ka disa situata ku jepen vetëm rimbursime të pjesshme:

  • Libër me shenja të dukshme përdorimi
  • CD, DVD, kasetë VHS, softuer, lojë video, kasetë ose vinyl që është hapur.
  • Çdo artikull që nuk është në gjendjen e tij origjinale, është i dëmtuar ose i mungon pjesë për arsye që nuk janë për shkak të gabimit tonë.
  • Çdo artikull që kthehet më shumë se 30 ditë pas dorëzimit

Rimbursimet

Pasi të merret dhe inspektohet kthimi juaj, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne do t’ju njoftojmë gjithashtu për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Nëse jeni miratuar, atëherë rimbursimi juaj do të përpunohet dhe një kredit do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit ose mënyrën origjinale të pagesës, brenda një sasie të caktuar ditësh.

Rimbursimet e vonuara ose mungojnë

Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare.

Më pas kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit, mund të duhet pak kohë përpara se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht.

Më pas kontaktoni bankën tuaj. Shpesh ka pak kohë përpunimi përpara se të postohet një rimbursim.

Nëse i keni bërë të gjitha këto dhe nuk keni marrë ende rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në info@rilindi-furniture.com.

Artikuj në shitje

Vetëm artikujt me çmim të rregullt mund të rimbursohen. Artikujt e shitjes nuk mund të rimbursohen.

Shkëmbime

Ne zëvendësojmë artikujt vetëm nëse janë të dëmtuar ose të dëmtuar. Nëse keni nevojë ta shkëmbeni për të njëjtin artikull, na dërgoni një email në info@rilindi-furniture.com dhe dërgoni artikullin tuaj në: “Magjistralja Ferizaj – Prishtinë 70000 Ferizaj, Kosovë”.

Dhuratat

Nëse artikulli është shënuar si dhuratë kur është blerë dhe dërguar direkt te ju, do të merrni një kredit dhuratë për vlerën e kthimit tuaj. Pasi të merret artikulli i kthyer, një certifikatë dhuratë do t’ju dërgohet me postë.

Nëse artikulli nuk është shënuar si dhuratë kur është blerë, ose nëse dhuruesi ia ka dërguar porosinë vetes për t’jua dhënë më vonë, ne do t’i dërgojmë një rimbursim dhuratëdhënësit dhe ai do të mësojë për kthimin tuaj.

Dorëzimi kthehet

Për të kthyer produktin tuaj, duhet ta dërgoni produktin tuaj me postë në: Magjistralja Ferizaj – Prishtinë 70000 Ferizaj, Kosovë”.

Ju do të jeni përgjegjës për të paguar shpenzimet tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit janë të pakthyeshme. Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të zbritet nga rimbursimi juaj.

->

Nëse po ktheni artikuj më të shtrenjtë, mund të konsideroni përdorimin e një shërbimi transporti të gjurmueshëm ose blerjen e sigurimit të transportit. Ne nuk garantojmë se do ta marrim artikullin tuaj të kthyer.

Ke nevojë për ndihmë?

Na kontaktoni në info@rilindi-furniture.com për pyetje në lidhje me rimbursimet dhe kthimet.

Kjo uebfaqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të internetit.

Në Rilindi Furniture, ne i jemi përkushtuar krijimit të pjesëve të bukura dhe funksionale për shtëpinë për më shumë se 20 vjet. Ekipi ynë i mjeshtrit dhe stilistëve të aftë punojnë së bashku për t’ju sjellë mobiljet më cilësore me një çmim të përballueshëm.

Kontakti

Telefoni: +383 44 637 235​

Emailinfo@mobileria-rilindi.com​

Adresa: Ferizaj, Kosovë

Orari i punës: Hënë-Shtunë 9:00am-6:00pm.